Skip to main content

Erfrecht en zorgvolmacht

een geslaagd event vol kennis en gezelligheid

Op donderdag 25 mei 2023 vond ons event over erfrecht en zorgvolmacht in Neerharen (Lanaken) plaats. We blikken met veel plezier terug op deze gezellige en informatieve avond, waarbij we twee experts mochten verwelkomen: Ilya Saeren (jurist) en Ann Vranken (notaris) van Delta Notarissen. Samen namen ze ons mee in de boeiende wereld van erfrecht en zorgvolmacht. Afsluiten deden we natuurlijk met een lekker hapje en drankje.

Zorgvolmacht: wat als je je eigen vermogen niet meer kan beheren?

Het event begon met een deskundige presentatie van Ann Vranken (notaris). Ann deelde haar uitgebreide kennis en gaf ons inzicht in de betekenis en voordelen van het opstellen van een zorgvolmacht. Ze legde ons haarfijn uit hoe we onze toekomstige zorg kunnen waarborgen en hoe we onze belangen kunnen beschermen.

Erfrecht: alles wat je moet weten om klaar te zijn voor de toekomst

Na een inspirerende sessie over zorgvolmacht was het de beurt aan Ilya Saeren om ons mee te nemen in de wereld van erfrecht.  Met haar enthousiasme nam ze ons mee op een reis door het complexe landschap van erfrecht. Ze onthulde alle belangrijke aspecten die we moeten weten om ons nalatenschap op de juiste manier te regelen.

Gezellige afsluiting

Na het opdoen van zoveel interessante, nieuwe inzichten was het tijd om te genieten van een gezellige afsluiting met een lekker hapje en drankje. We konden gezellig nababbelen en kregen zo de kans om elkaar te leren kennen.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de grote opkomst. Zonder jullie hadden we er nooit zo’n geweldige avond van kunnen maken. Benieuwd naar hoe deze avond verliep? Kijk dan zeker mee naar de aftermovie!