Skip to main content

Erfrecht en zorgvolmacht

een geslaagd event vol kennis en gezelligheid

Op woensdag 4 oktober 2023 organiseerden we ons derde Vastgoed C-urieus event in CC Palethe, Pelt. Deze keer zoomden we verder in op alles wat met erfrecht en zorgvolmacht te maken heeft. We blikken met veel plezier terug op deze gezellige en informatieve avond, waarbij we twee experts mochten verwelkomen: Wendy Snoekx en Veerle Vanhees van Notariaat Wendy Geusens. Samen namen ze ons mee in de boeiende wereld van erfrecht en zorgvolmacht. Afsluiten deden we natuurlijk met een lekker hapje en drankje waarbij we onze klanten in contact brachten met onze partners.

Zorgvolmacht: wat als je je eigen vermogen niet meer kan beheren?

Het evenement ging van start met een deskundige presentatie door Veerle Vanhees. Veerle deelde haar diepgaande expertise en verschafte ons inzicht in de betekenis en voordelen van het opstellen van een zorgvolmacht. Ze verduidelijkte op gedetailleerde wijze hoe we onze toekomstige zorg kunnen verzekeren en onze belangen kunnen beschermen.

Erfrecht: alles wat je moet weten om klaar te zijn voor de toekomst

Na een inspirerende C-essie over zorgvolmacht was het de beurt aan Wendy Snoekx om ons mee te nemen in de wereld van erfrecht.  Met enthousiasme nam ze ons mee op een reis door de nuances van erfrecht en bracht ze alle essentiële aspecten onder de aandacht die we moeten begrijpen om onze nalatenschap adequaat te regelen.

Gezellige afsluiting

Na het verwerven van vele boeiende nieuwe inzichten was het tijd om te genieten van een gezellige afsluiting, waarbij we konden genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit bood ons de gelegenheid om gezellig bij te praten en elkaar beter te leren kennen.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de grote opkomst. Zonder jullie hadden we er nooit zo’n geweldige avond van kunnen maken. Benieuwd naar hoe deze avond verliep? Kijk dan zeker mee naar de aftermovie!