Skip to main content

Investeren in vastgoed

terugblik op het geweldige C-urieus evenement!

Op 17 maart 2022 was het zover: ons allereerste vastgoedevenement vond plaats in De Schans in Hechtel, en wat een succes was het! Het thema van de avond was investeren in vastgoed en het verhuren ervan. We mochten diverse experts verwelkomen, die stuk voor stuk waardevolle informatie deelden.

Met zo'n 100 aanwezige klanten, die overigens ook elk een gast mochten meebrengen, was de zaal goed gevuld.

Jasmine Monten en Didier Capelle van Vastgoed C trapten de avond af en heette iedereen welkom. De eerste sprekers die we mochten verwelkomen waren Yves Daenen en Ilse Haeck van advocatenkantoor Adlex. Ze zijn gespecialiseerd in huurwetgeving en ze vertelden alles wat we moeten weten over de recente veranderingen in kwaliteitsnormen.

Hierna volgden Sebastiaan Caveye, directeur private banking, en Bernard Stulens, patrimonial lending officer van BNP Paribas Fortis. Zij voorzagen ons van waardevol advies over privé-investeringen in vastgoed en strategische kredietmogelijkheden. Met hun financiële expertise en uitgebreide ervaring werden de puzzelstukjes van vastgoedinvesteringen op hun plek gelegd.

Om de avond mooi af te sluiten, volgde nog een receptie met heerlijke hapjes en drankjes. Hier konden de aanwezigen de opgedane kennis bespreken, ervaringen delen en waardevolle connecties leggen. De avond was een groot succes, mede dankzij de boeiende sprekers, de leuke locatie en grote opkomst. We willen dan ook nogmaals iedereen bedanken die aanwezig was!

Heb jij ons event gemist? Neem dan zeker een kijkje naar onze aftermovie.