Skip to main content

Renovatieverplichting

een geslaagd event vol kennis en gezelligheid

Op dinsdag 5 maart organiseerden we ons vierde C-urieus evenement. Deze keer zoomden we verder in op het hot topic renovatieverplichting. We nodigden Bart van Bouw & Energie Advies uit om ons alles te vertellen over de details en gevolgen van renovatieverplichting. Daarna wees Laurent van BNP Paribas Fortis ons de weg door de financiële mogelijkheden. Na de uiteenzetting was er ruimte om samen gezellig na te praten de experts van Vastgoed C én onze partners tijdens een hartelijke receptie.

Bouw & Energie Advies: wat betekent het en welke maatregelen tref je best eerst?

Het evenement ging van start met een deskundige presentatie door Bart van Bouw & Energie Advies. Bart deelde zijn diepgaande expertise en verschafte ons inzicht in de details en gevolgen van renovatieverplichting. Hij verduidelijkte op gedetailleerde wijze welke maatregelen we best eerst treffen en hoe dat verschil kan maken in het EPC-label van een woning.

BNP Paribas Fortis: waarmee dien je rekening te houden en hoe financier je deze verbouwingen?

Na een inspirerende C-essie over renovatieverplichting was het de beurt aan Laurent van BNP Paribas Fortis om ons mee te nemen door de financiële mogelijkheden.  Met enthousiasme nam hij ons mee op een reis door de nuances van het energielabel en bracht hij alle essentiële aspecten onder de aandacht die we moeten begrijpen om het financiële plaatje te doen kloppen.

Gezellige afsluiting

Na het verwerven van vele boeiende nieuwe inzichten was het tijd om te genieten van een gezellige afsluiting, waarbij we konden genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit bood ons de gelegenheid om gezellig bij te praten en elkaar beter te leren kennen.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de grote opkomst. Zonder jullie hadden we er nooit zo’n geweldige avond van kunnen maken. Benieuwd naar hoe deze avond verliep? Kijk dan zeker mee naar de aftermovie!